Vacatures

SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V)

Geregeld zoeken wij ervaren schoonmaakmedewerk(st)ers in Vlissingen, Middelburg, Goes, Terneuzen en omgeving. Bent u 's ochtends, 's middags en/of 's avonds beschikbaar en beschikt u over een zelfstandige en betrokken werkhouding, vul dan het online sollicitatieformulier in.

Schoonmaakmedewerker (m/v) Kantoorpand Vlissingen- Oost

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerk(st)er voor een opdrachtgever in Vlissingen-Oost (Ritthem). Het betreft de schoonmaak van wasplaatsen, toiletten, kantines en kantoren. Ervaring in de schoonmaak en het kunnen werken met een schrob-zuigmachine is een pré.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag in overleg te bepalen.
Uren beschikbaar tussen de 15 en 38 uur.

Gezien de ligging van dit object is eigen vervoer een vereiste.

Functie-eisen

Aantoonbare ervaring in de schoonmaakbranche

Goede communicatieve vaardigheden

Loyale en flexibele houding.

 

SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) PRODUCTIE AFDELING YERSEKE

Voor een opdrachtgever in Yerseke zijn wij per direct op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerk(st)er voor 2 dagen in de week die in het bezit is van VCA. De schoonmaak vindt plaats op vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Op zaterdag geldt er een toeslag van 50%. Dit project is voor langere tijd en indien gewenst is het mogelijk om uit te groeien naar meer uren op andere projecten ernaast. Bij interesse of meer informatie kunt u contact op nemen via info@jansmaendik.nl of vul op onze website www.jansmaendik.nl het sollicitatieformulier in.

Functie-eisen

Minimaal 1 jaar ervaring in de schoonmaak.

In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, er geldt een reiskostenvergoeding van maximaal € 13,50 per dag berekend vanaf ons hoofdkantoor in Vlissingen.

Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Gemotiveerd.


SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) 's Gravenpolder

Voor een opdrachtgever in 's Gravenpolder zijn wij opzoek naar een ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerker voor 7,5 uur per week.

De werkzaamheden vinden plaats in een kantooromgeving en in een team van 3 personen. De werktijden staan vast; dagelijks op maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 8.30 uur met uitloop naar 9.00 uur bij inval.

Dit project is voor langere tijd en indien gewenst is het mogelijk om uit te groeien naar meer uren op andere projecten ernaast. 

 

Functie eisen:

Minimaal 1 jaar ervaring in de schoonmaak.

Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Gemotiveerd.

Schoonmaakmedewerker m/v diverse projecten in Vlissingen

Voor diverse projecten in de omgeving van Vlissingen zijn wij opzoek naar enthousiaste, zelfstandige en proactieve schoonmaakmedewerk(st)ers die in de middagen en/of avonden willen gaan schoonmaken. De werkzaamheden vinden plaats op zorglocaties en kantoorlocaties.

Deze projecten zijn voor langere tijd en indien gewenst is het mogelijk om uit te groeien naar meer uren op andere projecten ernaast.

Ben jij flexibel, kan je goed zelfstandig maar ook in teamverband werken en heb je ervaring in de schoonmaak?! 

Reageer dan vandaag nog!