Vacatures

Schoonmaakmedewerker (m/v)

Geregeld zoeken wij ervaren schoonmaakmedewerk(st)ers in Vlissingen, Middelburg, Goes, Terneuzen en omgeving. Bent u 's ochtends, 's middags en/of 's avonds beschikbaar en beschikt u over een zelfstandige en betrokken werkhouding, vul dan het online sollicitatieformulier in.

Schoonmaakmedewerker recreatie (m/v)

Wij zoeken geregeld gemotiveerde, ervaren schoonmaakmedewerkers voor de schoonmaak van recreatielocaties op Walcheren en Beveland. De werkdagen zijn in de maanden april t/m september op maandag en vrijdag tussen 9.00 uur en 14.00 uur. Wanneer u in het bezit bent van een auto en/of rijbewijs is dit een pré, maar geen noodzaak, veelal wordt het vervoer georganiseerd vanuit Vlissingen.

Meewerkend voorvrouw/ man

Voor een recreatielocatie in Vlissingen zijn we voor 15 uur per week op zoek naar een ervaren meewerkend voorvrouw/-man voor langere tijd die ook bereid is om mee te werken en van aanpakken weet.

De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur. We zoeken een enthousiaste, proactieve medewerk(st)er met ervaring in het aansturen van een team. Je bent aanspreekpunt voor medewerkers op locatie en zorgt voor de dagelijkse opstart van de dag en werkt indien nodig mee in de schoonmaak en zorgt voor kwaliteitscontroles.

Functie-eisen

Aantoonbare ervaring in de schoonmaakbranche, goede communicatieve vaardigheden, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, teamplayer, loyale en flexibele houding.