Kantoor schoonmaak

We verzorgen de dagelijkse en periodieke schoonmaak van uw kantoorlocatie. Ons doel is een schone werkomgeving en tevreden klanten. Wij nemen graag de zorg rondom de schoonmaak uit handen.

Al sinds 1983 is ons schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren en bedrijven. We hebben een ruim personeelsbestand met opgeleide schoonmaakmedewerkers, die als doel hebben te zorgen voor een schone werkomgeving. We verzorgen de dagelijkse schoonmaak, de periodieke schoonmaak. Onze medewerkers zijn vroeg in de ochtend, overdag of ’s avonds inzetbaar. Bij het opstellen van het werkschema zijn de wensen van u als klant leidend. Wij zorgen voor de professionele middelen en materialen. We werken hierbij met biologisch afbreekbare middelen en hebben tevens een Eco-lijn waarvoor reeds vele klanten gekozen hebben.

Hiernaast kunnen we ook de levering van de gebruiksmaterialen verzorgen, zoals toiletpapier, handdoeken, vuilniszakken, luchtverfrissers, etc. Ook hierin bieden wij een Eco-lijn aan.

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.