Bouw en productie

Voor verschillende productie-, haven- en bouwbedrijven verzorgen we uiteenlopende werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan een opleveringsschoonmaak of het reinigen van een productielocatie. Voor iedere taak hebben wij de juiste medewerker in ons team.

Bouw

Al vele jaren verzorgen wij voor onder meer diverse bouwbedrijven de opleveringsschoonmaak na nieuwbouw, verbouw of renovatie van panden en woningen. Of het nu alleen gaat om het bezemschoon opleveren of om een totale opleveringsschoonmaak. Afhankelijk van uw wensen en/of het bestek, kunnen onze medewerkers ervoor zorgen dat alle ramen, wanden, deuren, vloeren en sanitaire ruimten vrij van bouwstof, verfresten en cementsluiers worden opgeleverd.

Productie

Productieomgevingen vragen een heel eigen aanpak van de schoonmaak. Veiligheid staat hierin voorop en onze medewerkers worden toegerust met de benodigde PBM’s. Daarbij worden vanzelfsprekend de protocollen van u als opdrachtgever gevolgd. 

We verzorgen al sinds 1983 de reiniging van wasplaatsen, sanitairgroepen en werkplaatsen van diverse scheepswerven en productielocaties in Zeeland. Ook voor het zwaardere opruim- en schoonmaakwerk op en rondom (nieuw)bouw, buitenterreinen of productielocaties kunt u bij ons terecht. We werken hierin veelal op uurbasis waarbij onze medewerkers onder supervisie van u als klant te werk gesteld worden.