Makelaardij en VVE's

Voor de schoonmaak van uw trappenhuis, de gezamenlijke ruimtes van uw complex, de schoonmaak na uithuiszetting of het leegruimen van een woning, ons team staat voor u klaar. Ook voor bijvoorbeeld het ophangen en verwijderen van Te koop borden kunt u bij ons terecht.

Makelaardij

Voor meerdere makelaars in de regio verrichten wij uiteenlopende diensten. U kunt hierbij denken aan het schoonmaken van een woning voor bezichtiging, het leegruimen van een woning na uithuiszetting of het bezichtiging klaar maken van de woning en de tuin. Maar ook het ophangen of verwijderen van Te koop borden behoort tot ons dienstenpakket.

 

VVE’s

Een schone entree van uw complex, zorgt voor een goede eerste indruk.
Voor diverse VVE’s verzorgen wij de schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes en trappenhuizen. Wij kunnen afgestemd op uw wensen volgens een vast schema de werkzaamheden wekelijks, maandelijks of per kwartaal uitvoeren. Wij zorgen voor de professionele middelen en materialen, zodat er zo efficiënt mogelijk wordt schoongemaakt, wat tijd en dus kosten bespaart. Daarbij vallen deze werkzaamheden in het voordelige BTW tarief van 9%.