Specialistische Reiniging

Voor vloeronderhoud, glas- en gevelreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. De juiste frequentie van dit vaak periodieke onderhoud verlengt de levensduur en geeft een professionele uitstraling.

Vloeronderhoud

Voor het onderhouden van uw vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Het regelmatig onderhouden van uw vloer verlengt niet alleen de levensduur van uw vloer, het ziet er ook nog eens representatief uit.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, onderhouden en beschermen van uw vloeren. Onze expertise ligt bij het vloeronderhoud van: kunststof vloeren, linoleum vloeren, tegelvloeren en tapijt reiniging. We hebben een opgeleid team vloerspecialisten en kunnen u vrijblijvend adviseren omtrent uw vloeronderhoud.

 

Glas- en gevelreiniging

Op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging zijn de mogelijkheden breed. Naast glasbewassing verzorgen wij ook dakgootreiniging, reiniging van schilderwerk, trespa, reclameborden, aluminium en kunststof kozijnen en rolluiken. De juiste frequentie van dit onderhoud verlengt de levensduur en geeft een professionele uitstraling.