Industriële Schoonmaak

Voor verschillende bouw- en productiebedrijven verzorgen we uiteenlopende werkzaamheden. Of het nu gaat om een opleveringsschoonmaak, het reinigen van uw productielocatie of het zwaardere schoonmaakwerk, structureel of incidenteel, wij hebben de juiste medewerker in ons bestand.

Bouw

Al vele jaren verzorgen wij voor onder meer diverse bouwbedrijven de opleveringsschoonmaak na nieuwbouw, verbouw of renovatie van panden en woningen. Of het nu alleen gaat om het bezemschoon opleveren of om een totale opleveringsschoonmaak. Afhankelijk van uw wensen en/of het bestek, kunnen onze medewerkers ervoor zorgen dat alle ramen, wanden, deuren, vloeren en sanitaire ruimten vrij van bouwstof, verfresten en cementsluiers worden opgeleverd.

Productie

Productieomgevingen vragen een heel eigen aanpak van de schoonmaak. Veiligheid staat hierin voorop en onze medewerkers worden toegerust met de benodigde PBM’s en zijn wanneer nodig in het bezit van een VCA diploma. Hierbij worden vanzelfsprekend de protocollen van u als opdrachtgever gevolgd. 

We verzorgen bijvoorbeeld al ruim 35 jaar de reiniging van wasplaatsen, toiletgroepen en werkplaatsen van diverse scheepswerven in Zeeland. We hebben ook medewerkers die op de heftruck rijden, met de hogedrukreiniger werken of voor ander specialistisch onderhoud ingezet kunnen worden. Ook voor het zwaardere opruim- en schoonmaakwerk op en rondom (nieuw)bouw, buitenterreinen of productielocaties kunt u bij ons terecht. We werken hierin veelal op uurbasis waarbij onze medewerkers onder supervisie van u als klant te werk gesteld worden. Desgewenst kunnen we ook zorgen voor een meewerkend voorman die het team aanstuurt.