Jansma & Dik staat open voor uw wensen en denkt graag mee over een passende oplossing. (Bijna) alles is mogelijk! Bel 0118 - 461892 of mail ons op info@jansmaendik.nl

Volledige ontzorging op schoonmaakgebied

Iedere locatie, ieder type project, ieder tijdstip, groot of klein, structureel of incidenteel. Welke wens u ook heeft, wij zetten ons er voor in de vraag uit handen te nemen en te zorgen voor een passende oplossing. (Bijna) alles is mogelijk!

Maatregelen op de werkvloer i.v.m. Corona

Corona protocol Jansma & Dik

Het correct uitvoeren van reiniging en eventuele desinfectie en het hanteren van een eenduidige werkwijze bij een (vermoeden van) corona, voorkomt verdere besmetting en beschermt de medewerkers en de omgeving. Hiervoor hebben we het volgende protocol voor opgesteld.

Vacatures

Schoonmaakmedewerker (m/v) Arnemuiden

Voor een horecagelegenheid in de omgeving van Arnemuiden / Wolphaartsdijk zijn we per direct op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) die samen met een collega het rooster van 7 dagen per dag wil gaan invullen.

Het gaat om 1,50 uur per dag en in overleg zijn de dagen te verdelen. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van een restaurantgedeelte, algemene ruimtes en kantoor en worden in de ochtenduren uitgevoerd tot uiterlijk 10.00 uur.

Dit project is voor het horecaseizoen en zal in het naseizoen wijzigen qua hoeveelheid werk, maar indien gewenst is het mogelijk om in de toekomst uit te groeien naar meer uren op andere projecten ernaast.

Schoonmaakmedewerker (m/v)

Geregeld zoeken wij ervaren schoonmaakmedewerk(st)ers in Vlissingen, Middelburg, Goes, Terneuzen en omgeving. Bent u 's ochtends, 's middags en/of 's avonds beschikbaar en beschikt u over een zelfstandige en betrokken werkhouding, vul dan het online sollicitatieformulier in.

Schoonmaakmedewerker recreatie (m/v)

Wij zoeken geregeld gemotiveerde, ervaren schoonmaakmedewerkers voor de schoonmaak van recreatielocaties op Walcheren en Beveland. De werkdagen zijn in de maanden april t/m september op maandag en vrijdag tussen 9.00 uur en 14.00 uur. Wanneer u in het bezit bent van een auto en/of rijbewijs is dit een pré, maar geen noodzaak, veelal wordt het vervoer georganiseerd vanuit Vlissingen.

Meewerkend voorvrouw/ man

Voor een recreatielocatie in Vlissingen zijn we voor 15 uur per week op zoek naar een ervaren meewerkend voorvrouw/-man voor langere tijd die ook bereid is om mee te werken en van aanpakken weet. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur.

Onze uitblinkers staan elke dag voor u klaar!

De basis van onze kwaliteit ligt in de kennis en kunde van onze medewerkers, het juiste gebruik van middelen en materialen en de periodieke controle hierop. Onze medewerkers ronden zoveel mogelijk binnen het eerste half jaar de SVS-Vakopleiding Schoonmaak af. Deze opleiding vormt de basis voor het schoonmaakvak waarbij onder meer de volgende aspecten aan bod komen: methodes, middelen, procedures, klantgerichtheid, ergonomie en veiligheid.

Bekijk al onze contactpersonen