Jansma & Dik staat open voor uw wensen en denkt graag mee over een passende oplossing. (Bijna) alles is mogelijk! Bel 0118 - 461892 of mail ons op info@jansmaendik.nl

Volledige ontzorging op schoonmaakgebied

Iedere locatie, ieder type project, ieder tijdstip, groot of klein, structureel of incidenteel. Welke wens u ook heeft, wij zetten ons er voor in de vraag uit handen te nemen en te zorgen voor een passende oplossing. (Bijna) alles is mogelijk!

Maatregelen op de werkvloer i.v.m. Corona

Corona protocol Jansma & Dik

Het correct uitvoeren van reiniging en eventuele desinfectie en het hanteren van een eenduidige werkwijze bij een (vermoeden van) corona, voorkomt verdere besmetting en beschermt de medewerkers en de omgeving. Hiervoor hebben we het volgende protocol voor opgesteld.

Vacatures

Schoonmaakmedewerker (m/v)

Geregeld zoeken wij ervaren schoonmaakmedewerk(st)ers in Vlissingen, Middelburg, Goes, Terneuzen en omgeving. Bent u 's ochtends, 's middags en/of 's avonds beschikbaar en beschikt u over een zelfstandige en betrokken werkhouding, vul dan het online sollicitatieformulier in.

Schoonmaakmedewerker (m/v) Nieuwdorp 20 uur per week (ochtenduren)

Voor een opdrachtgever in Nieuwdorp zijn wij per direct op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerk(st)er voor 20 uur in de week. De schoonmaak vindt plaats op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Dit project is voor langere tijd en indien gewenst is het mogelijk om uit te groeien naar meer uren op andere projecten ernaast.

Functie-eisen:

- Minimaal 1 jaar ervaring in de schoonmaak.
- In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré.
- Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
- Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.
- Gemotiveerd.

Wij bieden, naast een fijne werkomgeving, een salaris conform CAO.

Schoonmaakmedewerker recreatie (m/v)

Wij zoeken geregeld gemotiveerde, ervaren schoonmaakmedewerkers voor de schoonmaak van mooie recreatielocaties in Vlissingen. De werkdagen zijn in de maanden april t/m september op maandag en vrijdag tussen 9.00 uur en 14.00 uur. 

Parttime Medewerker Personeelsadministratie

Momenteel zijn wij voor ons kantoor in Vlissingen op zoek naar een medewerker die ondersteuning biedt aan de personeelsadministratie voor 10 uur per week.

 

In deze functie ondersteun je onze medewerker personeelszaken en controleer en verwerk je personeelsmutaties op het gebied van in-, door -en uitstroom processen.

Onderdeel van het takenpakket is het verwerken van personeelsmutaties, digitaal vastleggen van dossiers, arbeidsovereenkomsten opstellen en het verlenen van assistentie bij de administratieve afhandeling van de urenverwerking. Daarnaast sta je medewerkers (telefonisch) te woord m.b.t. vragen die voortvloeien uit personeelsmutaties.

 

Je gaat werken binnen een dynamische en levendige omgeving. In deze omgeving  is het van belang dat je je goed kan concentreren, maar je er ook thuis voelt, terwijl je tegelijkertijd geduldig, vriendelijk, hulpvaardig en stressbestendig bent.

Je bent alert en denkt en werkt steeds vanuit oplossingen.

 

Wat is er verder belangrijk:

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een administratieve functie;
  • Je bent accuraat en productief en kunt omgaan met deadlines;
  • Je werkt gecontroleerd en systematisch Je bent klantgericht;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een teamplayer;
  • Je bent communicatief sterk en in staat om op verschillende niveaus binnen de organisatie te communiceren;
  • Je hebt goede kennis van het Office pakket;
  • Je beheerst uitstekend de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

 

Voel je je aangesproken en ben je op korte termijn beschikbaar? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@jansmaendik.nl t.a.v. Ingrid Bosschaart.

Onze uitblinkers staan elke dag voor u klaar!

De basis van onze kwaliteit ligt in de kennis en kunde van onze medewerkers, het juiste gebruik van middelen en materialen en de periodieke controle hierop. Onze medewerkers ronden zoveel mogelijk binnen het eerste half jaar de SVS-Vakopleiding Schoonmaak af. Deze opleiding vormt de basis voor het schoonmaakvak waarbij onder meer de volgende aspecten aan bod komen: methodes, middelen, procedures, klantgerichtheid, ergonomie en veiligheid.

Bekijk al onze contactpersonen