Uitzending en payroll

Heeft u een (tijdelijk) tekort aan medewerkers, of een eenmalige opdracht, ook voor uitzending bent u bij ons aan het goede adres. Op zoek naar verlichting van uw administratieve lasten, vraag naar onze mogelijkheden op het gebied van payroll.

Uitzending

Meestal vindt onze dienstverlening plaats op basis van een vaste prijsafspraak. Maar het is evengoed mogelijk om medewerkers flexibel in te lenen op uurbasis. Ook wanneer u bijvoorbeeld tijdelijke inval zoekt voor uw eigen werknemer in geval van vakantie of ziekte.  Of ter aanvulling op uw team bij seizoenspieken. Wij kunnen u hierin breed van dienst zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn; schoonmakers, toiletdames, kamermeisjes, heftruckchauffeurs, opruimers, garderobemedewerkers, cateringmedewerkers, etc.


Payroll

Als u reeds zelf een schoonmaakmedewerker heeft, maar de administratieve lasten hieromtrent uit handen wilt geven, kunt u bij ons terecht in de vorm van payrolling.
Payrolling houdt in dat we de zorg van u overnemen over  alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, sociale premie afdrachten, jaaropgaven, ontslagprocedures en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw organisatie

Een kleine greep uit ons opdrachtgeversbestand: